MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, 9 Temmuz’da yapılacak il kongresinde, yeniden aday olduğunu açıkladı.

9 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak MHP Kahramanmaraş İl Kongresinin vatana ve millete hayırlı olmasını dileyen Öner, “Kutlu geçmişimizin rehberliği ile siz değerli dava arkadaşlarımızla Türk milletine hizmet etmeye devam etmek için tekrar MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday olmaya, arkadaşlarımızla istişare ederek karar verdik. Hepinizden destek bekliyorum."dedi.

Kahramanmaraş’ta üç hilal’i lekeletmeden ve daha yükseklere taşıyarak devam edeceklerini ifade eden Öner, “Pazar günü yapılacak Kahramanmaraş İl kongresi bir bayrak yarışıdır. Değerli delegelerimiz hür iradesiyle oylarını kullanacaktır. Bu süreçte ülkücü kardeşliğimize zarar verecek tutum, davranış ve sözlerden kaçınmalıyız. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde Üç Hilali lekeletmeden, kirletmeden yere düşürmeden dalgalandırmak için çalışmalıyız.” Diye konuştu.

YSK, 21 Mayıs’ta Gerçekleştirilen İl Kongresini İptal etmişti!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen kongreyi yapılan itiraz üzerine iptal etmişti.

Kongrede başkan olarak yeniden seçilen Süleyman Öner, gerekçeli kararı bilmediklerini belirterek, "Kahramanmaraş MHP İl kongresi YSK'ya itiraz sonucu iptal edilmiş bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Gerekçeli kararı bilmiyoruz. Bildiğimiz yine kazanan Milliyetçi Ülkücü Hareket olacaktır" ifadelerine yer vermişti.

Kongrede geçerli 570 oyun 272'sini alan Süleyman Öner güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçilmiş, adaylardan Ömer Özkan 263, Mustafa Akpınar ise 35 oy almıştı.

Editör: Haber Merkezi