Kahramanmaraş genelinde ilçe kongrelerini başarıyla tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş İl Başkanlığının olağan genel kurulunu 21 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatında kongre tarihini açıklayan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, "Kahramanmaraş il genelinde ilçe kongrelerimiz birlik ve bütünlük içersinde tamamlandı. Demokrasi şöleninin yaşanacağı MHP İl Kongremiz  ise 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak" dedi.

Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Öner, " Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ımızın 11 ilçesinin kongresini dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleştirdik. MPH millete hizmeti kendine şiar edinmiştir. Türk toplumu var olduğu sürece mücadelesine devam edecektir." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisinin ilkelerinden asla taviz vermeyeceğini ifade eden Öner, " MHP Türk devleti ve milleti bekası için her türlü fedakarlığı yapan bu ülkenin aziz evlatlarının eseridir. Kongremizi tamamlayıp inşallah bundan sonra Kahramanmaraş ve ilçelerinde yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde en iyi başarıyı yakalamak için hatta 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkücü bir cumhurbaşkanı seçmek için birlikte, omuz omuza gönlü üç hilale akan tüm hemşerilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında toplanmak için çalışacağız. 21 Mayıs Pazar günü Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılacak MHP İl Başkanlığımızın Kongresinin Kahramanmaraş'ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi