Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, ilçe yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Afşin Kaymakamlığı ve İlçe emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

MHP Afşin İlçe Başkanı Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Haftası dolayısıyla Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan'ı makamında ziyaret etti. Koç, burada Türk Polis Teşkilatı’nın 172’inci kuruluş yılı ve Polis Haftası dolayısıyla Kaymakam Budan'a çiçek takdim etti.

Daha sonra Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan'ı makamında ziyaret eden MHP heyeti, Emniyet Müdürü Taphasan'a çiçek takdim ederek Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü kutladı.

Ziyarette açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Koç, “Tüm Emniyet mensuplarının Polis haftasını kutluyorum. Polislerimiz vatandaşların huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışmaktadır. Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle emniyet müdürümüzü ve değerli polislerimizi ziyaret ederek, polis haftasını kutladık.  Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de ilçemizde görev yapan tüm polislerimizin polis haftasını kutluyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Vekili Taphasan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Koç ve yönetimine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi