MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve MHP Afşin Ülkü Ocakları, bu yıl sevk döneminde askere gidecek gençlerle bir araya gelerek, moral yemeği verdi.  

Erçene Mahallesindeki Afşin Osmanlı Sofrası Restoranda düzenlenen programda askere gidecek gençlerle bir araya gelen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş, 96/2 tertip asker adaylarına hayırlı teskereler diledi.

Düzenlenen programda askere gidecek gençlerle moral veren MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç,  konuşmasında 96/2 tertip asker adaylarına hayırlı teskereler diyerek, “ İlçemizin pırlantaları, annelerinin kınalı kuzuları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek. Vatana hizmet adına çıktığınız bu kutsal yolda, başarınıza olan sonsuz inancımla, hayırlı teskereler diliyor, her birinizi alnınızdan öpüyorum” dedi.

Koç, konuşmasına şöyle devam etti:

“MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve MHP Afşin Ülkü Ocakları olarak, bu kutsal görevinizde hepinize başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah, sizlere ve tüm vatan evlatlarına, sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Ülkemiz zor ve kritik süreçten geçiyor. Bizlerin, askerlerimizin ve sizin gibi gençlerimizin milletimizin ve vatanımızın bütünlümü sağlayacağından şüphesi yok. Hepiniz, Anadolu’nun yetiştirdiği vatan evlatlarısınız. Vatani göreviniz için gidecek ve inşallah vatan borcunuzu layıkıyla yerine getireceksiniz. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum”

Doha sonra konuşma yapan Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş, “Kültürümüzde aileler yakın akrabalarını askerlik görevine gidecekleri zaman misafir ederler, askerlerimiz için dua ederler. MHP İlçe Teşkilatı ve Ocak ailesi olarak burada askerlerimizi vatani görevlerine uğurlamadan önce misafir ediyoruz ve moral vermek istedik. Sizler ülkemizi, bayrağımız, bizleri korumak ve vatani görevinizi yerine getirmek için askere gideceksiniz. Düzenlenen yemeğe katılan bütün asker adaylarımıza teşekkür ediyorum. Afşin, sizlerle birlikte bir gurur yaşamaktadır. Bu nedenle askerliğe hazırlanan tüm gençlerimize görevlerinde başarılar diler, sağ salim evlerine dönmelerini temenni ederim” açıklamasında bulundu.

Moral yemeğinin ardından, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Adem Kanat ve Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş, 96/2 tertip asker adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Editör: Haber Merkezi