MHP Afşin İlçe Teşkilatı, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Fevzi Kaynak’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Geçtiğimiz hafta sonu 10. Olağan Genel Kurulunu yapan ve bu kurulda MHP Afşin İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyeleri , AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’na seçilen Fevzi Kaynak’ı ziyaret etti.
AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Biz Afşin ve memleketimiz için siyaset yapıyoruz.  Sizlerin de aynı düşüncede olduğunuzu biliyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah dostça ve arkadaşça memleketimize hizmet için beraber hareket etme arzusu içerisindeyiz.  Elbette rekabet edeceğiz ama bu dostluk çerçevesi içerisinde ve birbirimize saygı sınırları içerisinde olacak. Her türlü mücadele ve diyaloğa ben hazır olduğumu söylemek istiyorum. “ şeklinde konuştu.
“İnşallah Memlekete Birlikte Hizmet Ederiz”
Afşin’e eser kazandırmak için mücadele edeceklerini kaydeden MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “İnşallah memleketimize birlikte hizmet ederiz. Hakka hizmeti halka hizmet olarak kabul ediyorum. Bizim ayrımız gayrımız yok. Biz zaten daha öncede beraberdik, hatta AK Partinin yönetimini az çok tanıyorum, MHP’nin Yediler İş Merkezi şubesi gibidir. Hizmette muhakkak farklılıklarımız olabilir ama Afşin için ve bir eser kazandırmak için mücadele ediyoruz. Partiler daha iyi hizmet yapma mücadelesi içerisinde olmalıdır. Hatta zaman zaman birlikte hareket ederek Afşin’e bir eser kazandırırsak ne mutlu bize. Ben bu düşünce ile kimseyi ayırt etmeksizin hatta diğer siyasi partileri kucaklamaya hazırım. AK Partiyi rakip parti olarak görmüyorum bu hizmet yarışında beraber olmaktan da sevinçliyim yeter ki gönüller bir olsun ve en güzel hizmeti Afşin ve memleketimize yapalım.” dedi.
Editör: Haber Merkezi