Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe başkanlığı  Atürk Caddesi'nde  (dedebaba türbesi yanı) seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.
Açılış töreninde partililer ile bir araya gelen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, sorunsuz ve huzur içinde bir seçim olmasını temenni ettiklerini belirtti. 

Afşin'de seçim startını verdiklerini belirten Koç,  " Allah nasip kısmet ederse, 1 Kasım seçimlerin de başarı elde etmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Bugün burada Afşin seçim irtibat büromuzun açılışı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz, hepimiz birbirimizi yakinen tanıyoruz. Hem ekonomik durumunu, hem aile yapısını, hem de siyasi yapısını fevkalade biliyoruz. Daha öncede söylediğimiz gibi gündüz oturmadan gece uyumadan Allah nasip kısmet ederse başarıya hep beraber ulaşacağız. Seçim büromuzun açılışında bizleri yalnız bırakmayan partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 7 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraşlı seçmenlerin AK Parti'ye gerekli mesajı verdiğinin altını çizen Koç, "7 Haziran'da iktidar partisinin oyları düşerken MHP'nin oyları artmıştır. Biz Kahramanmaraş'tan bir olan vekil sayımızı bir'den ikiye çıkarttık. 

İnşallah 1 Kasım'da da halkımızın bizlere vereceği destekle vekil sayımızı en az 4'e çıkaracağız" diye konuştu.

Seçime çok az bir süre kaldığını ifade eden İlçe Başkanı Koç, 1 Kasım Genel Seçimlerinde her bir oyun çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmanın ardından MHP Afşin Seçim bürosunun açılışı geçekleştirildi.
Editör: Haber Merkezi