Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Teşkilatı, İstanbul'da Afşinli hemşerileriyle buluşuyor.

MHP Afşin İlçe Ersal Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İstanbul'a giderek 23 Haziran'da gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçimi için çalışmalarda bulundu.

Hemşeri buluşmaları ve dernek ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Koç ve beraberindeki MHP heyeti, Afşinlilerin yoğunlukta bulunduğu yerlerde seçim çalışmalarına katılarak, Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.

Ziyaretlerde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım'a destek isteyen Koç, vatandaşlardan özellikle adayların arkasındaki yapılara bakarak karar vermelerini istedi.

İstanbul'daki seçim çalışmalarını değerlendiren Başkan Koç,"MHP Afşin İlçe Teşkilatı olarak İstanbul'da yaşayan Afşinli hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cumhur ittifakına destek istiyoruz. 23 Haziranda Afşinli hemşehrilerimiz İstanbul'u ehline emanet edeceklerdir. Cumhur İttifakı'nın karşısında kim var, CHP'nin adayını kimler destekliyor ona bakmak lazım. CHP'nin ittifak ortağı sadece İyi Parti mi? Görüldüğü üzere İmamoğlu HDP'nin desteğinin yanında PKK yuvası Kandil'deki teröristlerin ve Amerika'da bulunan FETÖ mensubu teröristlerin desteğini de almış durumda. İşte bu hususun üzerinde ciddiyetle düşünülmesi gerekmektedir. Ayrıca dış güçler İstanbul seçimine ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim başarısına bel bağlamış gözüküyor. Bu hususları birlikte değerlendirdiğimizde İstanbul seçiminin sadece bir belediye başkanı seçimi olmaktan çıktığını görüyoruz. İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımız şüphesiz bunları değerlendirerek sandıkta tercihini buna göre yapacaktır. Biz inanıyoruz ki, öncelikle yüce Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühü ile 23 Haziran'da İstanbul ehline emanet edilecek, Cumhur İttifakı başarıya ulaşacaktır" açıklamasında bulundu.


 

Editör: Haber Merkezi