MHP Afşin İlçe Teşkilatı tarafından EÜAŞ Site 1 Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, " Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özellikle Suriye'de, Kuzey Irak'ta ve Çin'de sırf Müslüman oldukları için eziyet gören insanlara Allah'tan güç ve kuvvet diliyorum."dedi.

Ülkenin çok kritik bir seçimi geride bıraktığını söyleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor, " 7 Haziran Genel seçimlerinde önce sahada vatandaşlarımıza hangi sözleri söylediysek şimdi arkasında duruyoruz. İşsizliğin ve yolsuzluğun tavan yaptığı ülkemizde Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak ülkemizin faydasına olan işleri yapacağız." Diye konuştu.


 Genel seçimlerin ardından dört partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdiğini hatırlatan Tor, "Seçim neticesinde Güneydoğu'da, özellikle serbest iradesiyle oylarını kullanamadığı için bir parti adil olmamakla birlikte nispetsiz oranda milletvekili sayısına ulaştı ve meclise girdi. Güneydoğuda maalesef askerlerimiz ve polislerimiz görevlerini yerine getirmemekteler. Bunun yeğene sorumlusu, çözüm süreci ve açılım adı altına faaliyetlerini yürüten iktidar partisidir. Şimdi bundan kesinlikle şikayet etmemelidir." Açıklamasında bulundu. 

Daha sonra konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, " Ülkemiz ve Kahramanmaraş'ımız için çok önemli olan bir genel seçimi geride bıraktık ve seçimden başarılı bir oy oranıyla çıktık. Kahramanmaraş'ımızın bir olan vekil sayısını ikiye çıkarttık. Bu başarıyı sadece dört ay gibi kısa bir sürede yakaladık. İnşallah bundan sonra yapılacak olan seçimlere ülke genelinde daha güçlü bir şekilde gireceğiz. Afşin İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlen iftar yemeğine katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Vatandaşların iftar yemeğine yoğun katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Milliyetçi Hareket Partisi alarak bir ve beraber olduğumuzu her gün göstermeye devam edeceğiz. Dünyanın bir çok yerinde sadece Müslüman oldukları için ezilen tüm soydaşlarımıza dualarımızı ve desteklerimizi gönderiyoruz. Ayrıca 7 Haziran genel seçimlerinde partimiz adına göreve alan tüm teşkilat birimlerimize ve isimsiz kahramanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine MHP Kahramanmaraş İl teşkilatı, İlçe MHP İlçe Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Afşin Ülkü Ocakları Sefa Dal, gençlik kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı İftar programı yapılan dua ile sona erdi.
Editör: Haber Merkezi