Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması için çalışmalara başlayacaklarını, kaydetti. Koç, MHP Afşin İlçe Teşkilatı olarak 15 Nisan'da kongre kararı aldıklarını belirtti.

MHP'nin tüm kadrolarıyla birlikte, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliğini anlatacaklarını söyleyen MHP İlçe Başkanı Koç, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi, millet için evet, ülke için evet, devlet için evet diyeceğiz" dedi.

Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Koç, " MHP Kahramanmaraş Milletvekilimiz Fahrettin Oğuz Tor ile beraber referandum sürecinde çalışmalarımıza başlayacağız. Kadın kollarımız, Ülkü Ocakları, Türk Eğitim-Sen olarak bu hafta çalışmalarımıza başladık. Afişlerimizi astık, billboardlarda yerimizi alacağız. Araç süslememizi yaptırıyoruz. Seçim müziğimiz var, hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.  Biliyorsunuz ülkemiz büyük bir süreçten geçiyor. Bu süreçte Genel Başkanımızın söylemlerinde olduğu gibi önce vatanımız, milletimiz daha sonra partimiz diye yola çıktık. Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.

Maalesef sınırlarımız delik deşik, ülkemizde birçok bombalar patladı. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi gerçekleşti, zor bir süreçten geçtik. Bu süreçte birileriyle kavga edeceğiz diye ülkemizi milletimizi bir kenara atamayız. Bu bağlamdan yola çıkarak ülkemizde birlik ve beraberliğimizin olması gerektiğine inanıyoruz. Referandum sürecinde de tabi tüm teşkilatlarımız çalışmalarını yapıyor. Bizde Afşin Milliyetçi Hareket Partisi olarak sahaya ineceğiz. Köyleri kasabalarımızı, arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Birlik ve beraberliğin  tadını yaşayıp güçlü bir “Evet” oyu alacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi, millet için evet, ülke için evet, devlet için evet diyeceğiz " açıklamasında bulundu.

MHP Afşin İlçe Teşkilatı 15 Nisan'da Kongreye Gidiyor

MHP İlçe Afşin İlçe Teşkilatı olarak halk oylamasından önce kongre gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen Koç, " Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatı olarak kadın kollarımızla beraber kongre gerçekleştireceğiz.  MHP Kahramanmaraş İl Başkanımız Sayın Süleyman Öner ve Genel Merkezimizin görüşlerini de alarak miting havasında 15 Nisan’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kongre yapacağız.  Halk oylamasından bir gün önce gerçekleştirmeye hazırlandığımız kongremiz miting havasında geçecek. Afşinli hemşerilerimizi davet ediyorum. " diye konuştu.

MHP Afşin Kadın Kolları Başkanı Songül Kılınç ise, " Bugün burada toplanma amacımız Sayın Başkanımız Ersal Koç’la bir istişare toplantısı yapmaktı. Başkanımın dediğine katılıyorum. İnşallah başkanımızla birlikte sahalara ineceğiz. Vatanımız ve milletimiz bizlerde bir nebze olsun katkıda bulunacağız. Ülkemiz için, vatanımız için, devletimiz için evet diyor saygılarımı sunuyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi