MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, "Ankara ve Diyarbakır'da birlik ve beraberliğimize yönelik bu terörist saldırıları nefretle kınıyor, lanetliyoruz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Koç, mesajında;  Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Ankara’da ve Diyarbakır’da gerçekleşen ve milletimizi derinden sarsan menfur terörist saldırıları bütün nefretimizle lanetliyor, saldırı da hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi. 

“Gün birlik ve beraberlik günüdür” diyen Koç, “ Son günlerde yaşanan üzücü terör olayları ve komşularımızda özellikle Suriye’de yaşanan acı olaylar gösteriyor ki küresel güçler bu bölgedeki çıkarları olunca birlik oluyorlar. Ezeli iki düşman Rusya ve ABD bir araya geliyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve MHP camiası bu olayları yıllar öncesinde tahmin etmiş ve hükümeti bu konuda uyarmıştır. Biz yapılan bütün güzel hizmetleri takdir ettiğimiz gibi kötü politikaların hesabını mutlaka soracağız. Fakat gün, birlik, beraberlik ve dik durma günüdür. UluÖnder Atatürk’ün de dediği gibi “ Bu ülkenin içeride ve dışarıda her zaman düşmanları olacak”. Geçmişten ders alarak bizde bugün devletimizin ve halkımızın yanında olacağız. Ülkemizin bekası için günü birlik siyaseti bir kenara bırakıp son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Bu ülkede, bayrağı seven, vatanı seven Kürd’ü, Laz’ı, Çerkez’i ve Türk’ü bizim kardeşimiz ve vatandaşımızdır” açıklamasında bulundu.

Koç, açıklamasını şöyle tamamladı:

“ Zaman çalsa da bir şeyleri bizden, bize kalan bir vefa, bir selam ve birde habersiz yapılan duadır. Terör saldırısında hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” 

Editör: Haber Merkezi