Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ersal Koç ve İlçe Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle şehit yakınlarını ziyaret etti.

Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle şehit annelerine yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleştiren MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, şehit aileleri ve yakınlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günü daha da anlamlı kılmak adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Koç, " 8 Mart Dünya Kadınlar gününün tüm dünyada kutlandığı bu günde, teşkilatımız olarak yüreği yaralı annelerimiz, bacılarımız ve şehit ailelerine ziyarette bulunarak bir nebze de olsa yüreklerindeki yangını hafifletmek istedik. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canlarını seve seve veren kahraman polis ve askerlerimizin aileleri bizim kutsal emanetimizdir. Yüce Atatürk'ün ifade ettiği gibi; 'Hiçbir milletin kadınının, ben Anadolu kadınlarından daha fazla çalıştım. Milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadınından fazla emek verdim diyemez. Ey Kahraman Türk kadınısın yerlerde sürünmeye değil omuzlar üzerinde göklere yükselmeye laiksin.' düşüncesi ile tüm kadınların gününü kutluyor, Afrin'de ülkemiz beka mücadelesi veren kahraman Türk askerimize ve polislerimize başarılar diler şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi