Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde Afşin Belediyesi’ni alarak, Afşin’in hak ettiği hizmetlere başlayacaklarını kaydetti.
Afşin’e bağlı Büyüktatlar Kasabası ve Koçovası Köyü’nde bir gurup MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Afşin İlçe Binası’nda yapılan ziyarette konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bu kış şartlarında mübarek Cuma günü Büyüktatlar Kasaba’mızdan ve Koçovası Köyü’müzden bizleri ziyaret etmeye gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Bizler kendileriniz ziyaret edecektik ama arkadaşlarımız bizlerden önce davrandılar ve hayırlı olsun ziyaretimize gelmişler. Bizlerde bu heyecandan bahsediyorduk. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde bu heyecanı kutlarız. Afşin Belediyesine hep beraber inşallah üç hilalle yürürüz ve ondan sonrada hizmetimize başlarız inşallah. Benim her zaman dediğim şey, ben olarak değil bunu biz olarak başaracağız. Bizim için Koçoavası, Berçenek, Oğlakkayası, Tanır, Erçene, Altunelma bütün kasaba ve köylerimiz hepsi aynı. Ben beldelerde, köylerde, ve ilçe merkezinde hiç kimsenin adayı değilim, ben milliyetçi hareket partisinin adayıyım, Çoğulhanlı ve içinizden çıkan bir adayınızım. Hiç kimseye bağımlı, hiç kimsenin güdümünde olmayan sizlerin içinden bir kardeşinizim ve içinizden çıkan bir adayınızım.” dedi.
 
-“İthal bir belediye başkan adayı değilim”
Kendisinin dışarıdan gelme bir belediye başkan adayı olmadığının altını çizen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Yıldız, “Hep birlikte beraberce kaynaşarak bu süreci yürüteceğiz. Ben dışarıdan gelme değilim, ithal değilim ve kimseye de bu memleketin hakkını yedirecek bir aday değilim.10 yıllık süreç içerisinde Afşin’in isminin olmadığını, sadece Eshab-ı Kehf’imizden dolayı o da siyasi şov yapmak için kullanıyor. Yoksa Afşin’in ismi hiçbir yerde geçmiyor.  Bu durum bizlerin çok zoruna gidiyor. Yarın bir gün büyük yatırım yapmak için gelecekler ve biz sizlerle birlikte mücadele edeceğiz bölge insanımızın hakkını almak için. Buraya yatırım yapmak isteyen özel sektörler buraya babasının çiftliği gibi gelemeyecek önce bu bölge insanının işini, ekmeğini, aşını verecekler sonra buraya gelip santral yapacaklar. Bunu kimse aklından çıkartmasın. Bura kimsenin babasının yeri değil. Afşinli hakkını alamadığı sürece bizleri kimse ilgilendirmiyor. O yüzden bir ve beraber olacağız.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi