Meteorolojiden, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Bingöl ve Gaziantep'te çok kuvvetli ve şiddetli sağanak, Erzincan, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Malatya ve Elazığ’da kuvvetli sağanak ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinde beklenen yağışın çok kuvvetli, yer yer şiddetli sağanak, Kahramanmaraş'ın kuzey ilçelerinde ise yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Adana çevresinde yarın sağanak ve gök gürültülü yağışın kuvvetli, doğu ilçelerinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Osmaniye çevresinde yarın sağanak ve gök gürültülü yağışın cuma sabah saatlerine kadar çok kuvvetli, yer yer şiddetli olması öngörülüyor.

Adıyaman çevresinde yarın yağışın çok kuvvetli, yer yer şiddetli sağanak, kentin kuzey ilçelerinde ise yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Gaziantep çevresinde yarın başlayacak sağanak ve gök gürültülü yağışın cuma sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Kilis çevresinde yarın beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın kuvvetli olması öngörülüyor.

Şanlıurfa çevresinde ise yağışın yarından cuma öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi