Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afşin Ziraat Odası Başkanlığı arasında Metoroloji Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların ortak kullanımına dair protokol imzalandı.

Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu ile Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar Aygün arasında imzalanan protokol ile ilçedeki meteoroloji binası kullanım hakkı Afşin Ziraat Odası hizmetine verildi.

Afşin Ziraat Odasına yeni bir hizmet binası kazandıklarını ifade eden Başkan Emiroğlu,  “Ziraat Odamız için yeni hizmet binası alımı konusunda 1,5 yıl önce çalışmalara başladık. Uzun zamandır yaptığımız çalışmaların sonucunda kat ettiğimiz bu yolda ilerlemeyi başardık ve Tarım ve Orman Bakanlığımızla yaptığımız yazışmalar sonucunda 4 Ocak 2021 tarihi itibariyle Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar Aygün ile Oda Başkanlığımız arasında Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğümüze ait taşınmazların ortak kullanımına dair protokol imzaladık. Oda Başkanlığı olarak verdiğimiz mücadeleler sonucunda yeni hizmet binamızı almış bulunmaktayız. Bu konu hakkında emeği geçen, bizlere destek veren tüm Afşin halkına, bölge milletvekillerimize ve çiftçilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Mahallesinde bulunan meteoroloji binamızın bakım ve onarım çalışmalarına hız verdik. İnşallah oda olarak en kısa zamanda Afşinli çiftçilerimize yakışır, Afşin’e yakışır bir hizmet binasını kazandıracağız. Tekrar yeni hizmet binamız çiftçilerimize hayırlı olsun.”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi