Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Öner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Ocak Başkanı Mesut Kaplan, 21 Mayıs 2017 tarihinde Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisinin İl Kongresinde delegelerinde teveccühü ile yeniden İl Başkanı seçilen Süleyman Öner ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Ocak Başkanı Mesut Kaplan, Gerçekleştirilen ziyarette Süleyman Öner’i tebrik ederek Milliyetçi ülkücü hareket adına hayırlı işlerin yapılmasını temenni etti.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan’ın yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren Süleyman Öner, “ Yeniden İl Başkanlığına layık görülmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. İnşallah milletin ülkücü hareketi Kahramanmaraş’ta başarıya ulaştırmak için hep birlikte çalışacağız. Gün birlik günüdür. Gün bir olma, dirlik olma, birlik olma günüdür. Çünkü önümüzde 2023 Milliyetçi Türkiye hedefimiz var. Nasıl ki milli mücadele yıllarında Kahramanmaraş Türkiye’nin kuruluşuna vesile olduysa buradan Kahramanmaraş’tan bozkurtların şahlanışı da hürriyetle Türkiye için öyle olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Mesut Kaplan’ın yanı sıra Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Bayram Ardıç ve Ülkü Ocakları Onikişubat Başkanı Ertuğrul Tiyek’ de yer aldı.

Editör: Haber Merkezi