Afşin Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu toplantısına katılmak üzere Afşin'e gelen okul yöneticileri Eshab-ı Kehf'i gezdi.

Afşin Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen gezide, Rehber Ramazan Kıraç, yedi uyurlar olayının kuvvetle muhtemel vukuu bulduğu mekan hakkında okul müdürlerine bilgi verdi.

Afşin'de gerçekleştirilen İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısında, meslek lisesi yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İhsan Acer, " Belirli aralıklara düzenlenen İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısını ilçemizde gerçekleştirdik. İlimizdeki bütün teknik ve mesleki Anadolu lisesi okul yöneticilerimiz ilçemize geldi. Toplantımızı gerçekleştirdik ve ardından İlçemiz ve Kahramanmaraş için ayrı bir önem taşıyan UNECO Dünya Kültür Mirasları Geçici Listesinde yer alan Eshab-ı Kehf'e gelerek, müdürlerimize tarihi mekanımızı gezdirdik" diye konuştu.

Geziye katılan okul müdürleri ve yöneticileri Eshab-ı Kehf'e ziyarette bulundukları ve tanıdıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi