Mehmet Yaşar Polat, 2015 tarihinde yapılacak olan Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine başkan adaylığını açıkladı.

2015 tarihinde yapılacak olan Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin  genel kurulunda  Mehmet Yaşar Polat, düzenlenen basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Başkan adaylığını açıklayan Polat şunları kaydetti:

“Afşin’imizin  çok kıymetli Esnaf ve Sanatkarları. Yakın tarihte yapılacak olan Afşin Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi  Seçimli Genel Kurulunda siz değerli Esnaf ve Sanatkarlarımıza layık olabileceğime inanarak sizlerin huzurunda başkan adayı olarak çıkıyorum. Hassas bir kurum olan kooperatifimizin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için emin ellerle hep beraber yürütmek istiyorum. Bunun içinde tüm Esnaf ve Sanatkar üyelerimizin desteğine talibim. 1965’de Afşin’de doğdum. Evli ve 4 çocuk babası olup, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldum. 1987 yılından beri Afşin’de gıda sektöründe Polat-Efsus ve Emlak işi faaliyetlerinde bulunmaktayım. 2003-2011  yılları arasında kooperatifimizde yönetim kurulu üyeliğini ve başkan yardımcılığını görevlerinde bulundum.

Bugüne kadar ticaret ve yöneticilik tecrübelerime güvenerek, sizlere de inanarak başkan adaylığına çıkıyorum. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”

 

 

Editör: Haber Merkezi