Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un yer aldığı dizi, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekran başındakilerden tam not alan Maraşlı, sosyal medyada da gündem oldu.

Dizide kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı alan Maraşlı'nın hikayesi geceye damga vurdu.

11 Ocak 2021 Pazartesi günü televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi reyting sıralamasında 7’nci sırada yer aldı.

11 Ocak 2021 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Özellikle Kahramanmaraşlı vatandaşların merakla beklediği ve ATV ekranlarında yayınlanan, büyük bir heyecanla takip edilen Maraşlı dizisi reyting sonuçlarında ilk 10 sıralama içerisine girerek 7’nci sırada yer aldı.

11 Ocak 2021 Pazartesi günü televizyon ekranlarında yayınlanan programlar içerisinde birinci sırada Uyanış Büyük Selçuklu, ikinci sırada Çukur, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRDİ

Dün akşam ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve başarılı senaryosu ile izleyenlerinden tam not alan Maraşlı dizisi, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da gündem oldu. Kullanıcılar #Maraşlı etiketi ile dizi hakkında görüşlerini paylaşırken, dizinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz gösterdikleri üstün performansla büyük beğeni topladı. Kısa süre içerisinde Twitter’da en çok konuşulan başlıklar arasına giren dizi, dakikalar içerisinde binlerce etkileşim alarak Twitter’da üst sıralarda yer aldı.

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır.

Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer.

Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir. Mahur'un babası Maraşlı'ya emanet etmesiyle askiyon dolu sahneleri ile geceye damga vurdu.

MARAŞLI OYUNCULARI KİMLER?

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi