Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi SODES kapsamında düzenlediği Maraş Oyuncakları Atölyesi Kursuna katılan kursiyerleri Afşin Eshab-ı Kehf gezisi ile ödüllendirdi.

 Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunca SODES projesi kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesi kapsamınca Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü, kursiyerlerden bir grubu daha Afşin Eshab-ı Kehf gezisine götürerek tarihi mekanı gezdirdi.

 Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran: “SODES projesi kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesi kapsamınca kurslarımıza katılan kursiyerlerimize yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında hanımlarla Eshab-ı Kehf gezisinin ikinci tamamlamak üzere yola koyulduk. Allah’ın izniyle düzenli olarak ev hanımlarımızı Eshab-ı Kehf gezisine götüreceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi