Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “yaz tatilinin başlamasıyla öğrencilerimizin sosyal, spor ve kültürel anlamda ihtiyaçlarını karşılamak üzere, yaz okullarının kapılarını 1 Temmuz’da açıyoruz” dedi.

Okulların tatile girmesiyle, 8 merkezimizdeaçılan yaz okullarıyla ilgili olarak Başkan Mahçiçek, “Okulların tatil olmasıyla Onikişubat’ta çocuklarımızın eğlenerek öğrenecekleri aktivitelerden oluşan yaz okullarının kayıtları başladı. 25 Haziran’a kadar devam edecek kayıtlardan sonra yaz okulları 1 Temmuz’da başlayıp, 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini istiyoruz. Bütün bir yıl çok yoruldular,çalıştılar bundan sonra hem eğlensinler, hem öğrensinler.

Kapalı yüzme havuzlarımızda verilen yüzme eğitimiyle çocuklarımız hem yüzme öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar. Ayrıca çocuklarımızın  yaptığımız butik ve konsept parklarla güvenle oynayacakları alanlarda gönüllerince vakit geçiriyorlar.

2’si yarı olimpik olmak üzere 5 yüzme havuzumuzun bulunduğu kapalı spor salonlarımızda ayrıca hanımların ve beylerin de spor yapabileceği fitness salonlarımız, nezih bir şekilde dizayn edilmiş, halkımızın hizmetine sunulmuştur. Halkımızın oldukça teveccüh gösterdiği spor salonlarımız ilçemizdeki büyük bir eksikliği gidermiştir. Yaptığımız hizmetin böyle ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor ve daha birçok hizmeti vatandaşımızın istifadesine sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sanat, spor ve değerler eğitimiyle hayatının bir yerinde tanışan çocuklarımızın ileride daha üretken, daha akıllı ve daha duyarlı olacağına inanıyorum. Bu bağlamda belediye olarak  her türlü imkanımızı seferber ederek, yaz okullarımızda; bağlama, gitar, resim, drama, satranç, değerler eğitimi kapsamında; Kuran-ı Kerim,adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, siyer-i nebi, ezber talimi, ilmihal-ibadet, diksiyon, halkoyunları ve akıl oyunları dersleriyle çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve zamanlarını boşa harcamadan dolu dolu geçirmelerini istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi