Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “İnsanlık dışı bu saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi. 

Başkan Mahçiçek, dün akşam Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen ve 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 100’den fazla vatandaşımızın da yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili mesaj yayımladı.

Menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı, dileyen Başkan Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Terör dün Ankara’da bir kez daha kanlı yüzünü gösterdi, yine masum insanlarımızı hedef aldı. Ülke olarak hepimizi yasa boğan bu saldırıyı nefretle kınıyor, hayatını kaybeden 37 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Şu unutulmamalıdır ki, vicdandan nasibini almayan, insani değerlerle bağdaşmayan, birlik ve beraberliğimize yönelik bu tür saldırılar bizleri asla yese düşürmeyecek, aksine kenetlendirecektir. Ülkemizin terörle mücadelesi yine kararlı bir şekilde devam edecek, bu kan emici caniler ve arkasındaki destekçileri adalet önünde hesap verip, dize gelecekler. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha terör şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi