Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Bayram’da birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi en sıcak şekilde hissedelim” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, millet olarak rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıp bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların toplumsal kaynaşmalara vesile olan en özel günler olduğunu kaydeden Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Bayramlar, kalplere huzur veren, birlik ve beraberliğimizi pekiştirip millet olma bilincimizi güçlendiren en güzel günlerdir. Sevgili hemşehrilerim, şu dünyada paylaşıldıkça çoğalan tek şey sevgidir. Dolayısıyla bu bayramda da birbirimizi daha çok sevip, hataları, kusurları görmeyeceğiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Yunus Emre’nin de söylediği seveceğiz, sevileceğiz. Çünkü bu dünya kimseye kalmıyor.

Gerçekten millet olarak Ramazan-ı en verimli şekilde geçirdik. Sofralarımızı paylaşıp, gönül köprüleri kurduk. İşte bayramda bu güzelliklerin taçlandığı bir gün olacak. İnşallah bu bayramda da sıla-ı rahimi unutmayalım, çünkü bereket büyüklerle beraberdir. Kabir ziyaretleriyle geçmişlerimizi yad edelim. Çocukları sevindirelim ve de en önemlisi kırgın kalpleri onaralım. Bunları başardığımızda bayramı bayram tadında yaşamış olacağız. Ayrıca tüm sürücülerimizi gerek bayram öncesi gerek dönüş yolculuğunda dikkatli olmaya ve trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüzce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi