Lösemili Çocuklara ve yetişkin kanser hastalarına yardım amacıyla kurulan LÖSEV İyilikler Tırı Kahramanmaraş’a geldi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde konuşlanan LÖSEV İyilikler Tırı lösemili çocuklara ve yetişkin kanser hastalarına çeşitli yardımlarda bulundu.

Lösemili hastalara ve ailelerine yardım ulaştırmak amacıyla çocuk bezinden gıda kolisine, ayakkabıdan mobilyaya ve kırtasiye malzemelerine kadar birçok yardım malzemesi taşıyan LÖSEV İyilikler TIR'ının bugünkü durağı Kahramanmaraş oldu.

LÖSEV İyilikler Tırı  Ankara’dan yola çıkarak Konya, Aksaray, Niğde, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay şehirlerini ziyaret ettikten sonra yoluna Kahramanmaraş ile devam etti. İyilikler TIR'ı LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras, Sosyal Hizmetler Sorumlusu Berfin Yazıcı ile birlikte geldiği Kahramanmaraş'ta Kahramanmaraş Aile Komitesi Temsilcisi Gülseren Altay tarafından ve LÖSEV gönüllüleri tarafından karşılandı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde lösemili hastalara ve ailelere ihtiyaç duydukları yardımlar LÖSEV İyilikler TIR'ında getirilen malzemelerden karşılandı. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras, İyilikler TIR'ının yıl boyunca 81 ile ulaştırmayı hedeflediklerini ifade ederek TIR'ının 24 Nisan'daki durağının Sivas, 25 Nisan'da ise Kayseri de olacağını söyledi.

LÖSEV'in bağışlarla ayakta duran bir vakıf olduğunu ifade eden Halkla İlişkiler Sorumlusu Aras: "LÖSEV adına elden para toplayanlara halkımız kesinlikle itibar etmesin çünkü tamamen dolandırıcılık faaliyetidir. LÖSEV’in almış olduğumuz bütün bağışlar kurumsaldır ve banka kanalıyla geçekleşir.

Bu yılda da yine Ramazan'da LÖSEV olarak hayırsever vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını bekliyoruz. Yapılan her fitre ve zekat bağışı lösemili çocuklarımızın eğitim ve sağlık harcamaları için değerlendiriliyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan etraflarında lösemi veya yetişkin kanser hastası insanlar varsa LÖSEV'e yönlendirebilirler. LÖSEV olarak bizlere kayıt olan hastalarımıza ayni ve nakdi yardımla birlikte psikolojik destek de sağlıyoruz.

Yardımda bulunmak isteyen insanlarımız istedikleri bankadan LÖSEV Vakfına bağışta bulanabildikleri gibi 3406 BAGİS yazarak SMS’le 10 TL’lik bağışta bulunabilirler" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi