Lise öğrencilerinin vizyonlarını geliştirmek, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve akademik geleceklerine yön vermek amacıyla KSÜ Rektörlüğü ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında 20 lisede yeni eğitim-öğretim döneminin ilk dersini KSÜ’de görevli akademisyenler gerçekleştirdi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can da proje kapsamında Kahramanmaraş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde gerçekleştirilen açılış dersine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Üniversite olarak şehirdeki kurum ve kuruluşlarla sıkı işbirliği içerisinde olduklarını belirten Rektör Can, “Üniversiteler eğitim, öğretim, bilim ve teknolojide öncü kurumlardır. Bu misyonumuzu layıkıyla yerine getirmek, şehrimizi ve üniversitemizi hak ettiği noktalara taşımak için bu tür projeleri önemsiyoruz.” diye konuştu.

Üniversitenin güncel durumuna ilişkin öğrencilere bilgiler veren Rektör Can, ilk ders kapsamında akademik çalışma alanı olan eğitim bilimlerine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

TOBB Fen Lisesindeki açılış dersinde Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen de hazır bulundular.

Editör: Haber Merkezi