Elbistan Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan üniversite öğrencileri, bu yıl 1.’si düzenlenen pilav günü etkinliğinde buluştu. 

Yurt bahçesinde düzenlenen etkinlik, Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Elbistan Gençlik Merkezi’nde görevli öğretmenler eşliğinde oynanan oyunlar ve yarışmalarla şenliğe dönüştü.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Elbistan Yurt Müdürlüğü, yurtta kalan öğrencilere yönelik olarak pilav günü etkinliği düzenledi. Programa Elbistan Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Temiz, EMYO Müdür Yardımcısı Muharrem Eren, Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, Doğan Mahalle Muhtarı Ercan Ceran, öğretmenler ve yurt öğrencileri katıldı.

Pilav ikramının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan KYK Elbistan Yurt Müdürü Mükremin Yücel, bu yıl ilkini organize ettikleri etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Yurtta kalan öğrencilerin yoğun ders programından ve okul stresinden uzaklaşmalarını amaçladıklarını belirten Yücel, öğrencilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Yücel’in konuşmasının ardından ise öğrenciler, Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Elbistan Gençlik Merkezi’nde görevli öğretmenler eşliğinde birbirinden ilginç oyunlar oynarken, yarışmalar ise nefes kesti. Arkadaşlarının yarışmalarda ve oyunlarda gösterdikleri performansı görüntülemek isteyen öğrenciler, selfie çubukları ile bol bol fotoğraf ve video çekti. Müzik kursu öğrencilerinin seslendirdiği türkülerle devam eden program, animasyon gösterileri ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi