9 Temmuz’da gerçekleştirilecek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Kongresi öncesinde yeniden adaylığını açıklayan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner’e kuzey ilçelerden tam destek.

MHP Afşin, Elbistan ve Göksun’un teşkilatlarının ilçe başkanları Kongrede Süleyman Öner’e destek olacaklarını açıkladılar.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Kongre öncesinde sosyal medya hesaplarından MHP Kahramanmaraş İl Kongresinin vatana, millete ve partiye hayırlı olmasını dileyerek, MHP İl Başkanı Süleyman Öner’e destek olacaklarını belirttiler.

MHP Afşin İlçe Başkanı Koç, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada, “9 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak olan MHP İl Kongremizin şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilerim. Bu kutlu davada lider Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve kendisiyle uzun zamandır görev yaptığım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım, iyi günümde, sıkıntılı günümde yardımını her zaman yanımda bulduğum kıymetli MHP Kahramanmaraş İl Başkanım Sayın Süleyman Öner’in yanında olmaktan büyük gurur ve onur duydum. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulumla beraber olmak üzere 9 Temmuz 2017 günü yapılacak olan il kongremizde İl Başkanım Süleyman Öner’in yanında yer alacağımızı bildiririz. Şimdiden camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Koç, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Ömrümü yoluna feda ettiğim davamda şükürler olsun kimseyi yarı yolda bırakmadım, satmadım, kaçmadım. Yola çıktığımız arkadaşlarımı yolda bulduklarımla değişmedim. İnançlarımdan ve ideallerimden zerre tereddüt göstermedim. İbreci olmadık, tahterevalli siyaseti yapmadık. İnatla birilerinin yanında olmadım, inançla partime hizmet ettim. 9 Temmuz Mayıs İl Kongresinde Sülayman Öner Başkanımın dün olduğu gibi bugün de koşulsuz, şartsız, pazarlıksız yanındayım, destekçisiyiz...Bütün ülküdaşlarıma selam ve saygılar sunarım. Kamuoyuna saygılarımla.”

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ise, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “ Ülke sevdalısı dava arkadaşlarım ve kamuoyuna duyurulur. 09 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleşecek Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde yarışacak il başkan adaylarımıza başarılar dilerim. İnşallah kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olsun. Zaten bu seçimin kaybedeni olmayacak Elbistan İlçe Teşkilatı olarak kıymetli delegelerimizle birlikte mevcut İl Başkanımız Süleyman Öner Bey’e desteğimiz devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün de, 09 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleşecek Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde yarışacak il başkan adaylarına başarılar dileyerek, MHP İl Başkanı Süleyman Öner’e destek vereceğini belirtti.

YSK, 21 Mayıs’ta Gerçekleştirilen İl Kongresini İptal etmişti!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen kongreyi yapılan itiraz üzerine iptal etmişti.

Kongrede geçerli 570 oyun 272'sini alan Süleyman Öner güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçilmiş, adaylardan Ömer Özkan 263, Mustafa Akpınar ise 35 oy almıştı.

Editör: Haber Merkezi