Afşin'de tabancayla öldürülerek, işyeri soyulan kuyumcunun dükkan komşuları soygun ve cinayet olayının çok sessiz bir şekilde yapıldığını söylediler.

Kuyumcu Gök'ün dükkan komşusu olan lokanta sahibi Bektaş Tanış, olayı çok geç fark ettiklerini söyledi.

Yere dökülen altınları gördüklerinde içeri girdiklerini ve Kuyumcu Gök'ün cansız bedeniyle karşılaştıklarını ifade eden lokanta sahibi Tanış, " Akşam üzeri kendi dükkanımızı kapatmak için hazırlanırken dışarı çıktım ve yan fırında çalışan çırak yanıma gelerek kuyumcunun altınlarının yere döküldüğünü söyledi. Daha sonra yarım aşağı inik şekilde duran kepengin altından baktım ve yerde bileziklerin olduğunu gördüm. Daha sonra içeri girmeden Mustafa ağabeyimize ulaşmak için kendisini telefonla aradım. Aradım fakat açan olmadı. Ardından telefonumla birlikte içeri girdim ve kuyumcu komşumuzun telefonu masada duruyor ve Mustafa abi diye seslendim. Arka bölüme gittim kapıyı açtım Mustafa ağabeyimizin cansız bedenin yerde yattığını gördüm. Sırtında kan vardı. Hemen dışarıya çıktım 112 ve 155'i aradık komşularımızla birlikte. Olayın nasıl olduğunu bizler duymadık. " açıklamasında bulundu.

Hemen yan tarafında bulunan fırıncıda kasiyer olan Osman Mercimek ise, " Akşam saat 19.00'da iş yerinden çıkarken kuyumcunun işyerinin kepenkleri inik bir şekildeydi. Şüpheli bir şeye rastlamadık.  Fakat saat 17.00 gibi bir silah sesine benzemeyen bir ses geldi, dışarı baktım fakat bir şey göremedim." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi