Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı,2013 yılı vergilendirme döneminin kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı. CESA İnşaat, Afşin’in kurumlar vergisi rekortmeni olurken aynı zamanda Kahramanmaraş’ta ilk 100 firma arasında 52. sırada yer aldı. 


Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı, Kahramanmaraş’ın ilk 100’e giren Kurumlar Vergisi Rekortmenlerini açıkladı. Açıklanan bu listede Afşin’den iki firma yer alırken, CESA İnşaat 52.sırada, İstanbulluoğlu Akaryakıt ise, 99. sırada yer aldı. CESA-İnşaat, 273 bin 863 TL vergi, İstanbulluoğlu Akaryakıt ’da 120 bin 321 Tl vergi ödedi. 

Büyüme hedeflerini istikrarlı şekilde sürdüreceklerini söyleyen CESA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Saim Tatar, “ Kahramanmaraş Vergi Dairesi, Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı. Şirketimiz Kahramanmaraş’ta ilk 100 büyük firma içerisinde 52. Sıraya geldi. Afşin’de de 1. Sırada yer aldı. Şirketimiz, çelik konstrüksiyon, imalat, montaj ve makine montaj, beton üretimi, büyük sanayi tesislerinde bakım onarım ve revizyon hizmetleri ve nakliye sektöründe iş yapmaktadır. Türkiye genelinde şirketimiz de 600’e civarında istihdam sağlamaktadır. Büyüyen. Türkiye genelinde bir çok yerli ve yabancı firmalarla birlikte büyük sanayi kuruluşlarında iş yapmaktayız. Bölgede ve ülkede şirketimizi her geçen gün büyüterek, bölgemize yeni yatırım imkânları sağlamaya çalışmaktayız. Firma olarak Afşin’imizin adını ülkemize duyurmaktan onur duymaktayız. Çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Firmamızın bu başarısında emeği geçen başta şirket yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi