Eshabil Kurt, 2018 yılı Ocak ayında yapılacak olan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

2018 yılında yapılacak Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığın Genel Kurulunda başkan adaylığını yazılı basın açıklamasıyla duyuran Eshabil Kurt, Afşinli esnaflardan destek istedi.

Afşinli esnafların sesi olacağını ifade eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı adayı Eshabil Kurt, “Esnaflarımızın hakkını aramak, daha kaliteli hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”dedi.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını layıkıyla yerine getireceğini ve ilçeye hizmet etmek için tüm mesaisini harcamaya hazır olduğunu belirten Başkan Adayı Kurt, “ Engelli bir esnaf kardeşiniz olarak Afşin esnaflarımızın desteğini bekliyorum. Oturan başkan değil, çözüm üreten, çalışan başkan olacağım ve en önemlisi esnafımızın sesi olacağım. Bütün esnaflarımızı tek tek gezeceğim, fikirlerini ve görüşlerini alacağım. Sizlere layık olmak için genç yönetim kurulu listesi yapacağım. Odamız Afşin’imizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Sizlerin hakkını aramak, sizlere daha kaliteli hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.” açıklamasında bulundu.

Açıklamasında Esnaf Odası olarak Afşin’e bir misafirhane kazandırmak istediğini belirten Kurt, “Başkanlığı kazanırsam odamıza yakışır 15 kişilik misafirhane yaptıracağım. Hepimizin düğün, cenaze gibi ani durumlarımız oluyor. Misafirhanemiz odamızın 3. katında bulunacak, hizmet binası da odamıza ait 2. Katta bulunacak. Misafirlerimizi misafirhanede ağırlayacağız. Odamızın ambulansı esnafımıza ve vatandaşlarımıza 7/24 hizmet edecek. Hepimiz bankalara pos cihazı komisyon ücreti ödüyoruz. Esnaflarımızla toplantı gerçekleştirerek bankalardan görüş alacağım ve hangi bankanın komisyon ücreti düşük ise kredi faizi ve kredi kartı esneklik gösterirse o bankayla çalışılması için mücadele edeceğiz. Bu düşüncelerle siz değerli esnaflarımızın desteklerini bekler, başta sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazançlı günler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi