Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Afşinli esnaf ve sanatkârlar için özel olarak yaptırdığı kurban bıçaklarının dağıtımına başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bıçağı hazırlatan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, esnafları tek tek dolaşarak üyelerinin hem bayramını kutluyor hem de kurban bıçaklarını hediye ediyor.

Sanayi sitesi ve çarşı merkezindeki esnaflara kurban bıçağı hediye eden Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Topaktaş, kurbana değecek bıçağın Esnaf ve Sanatkârlar Odasının bir hediyesi olmasını istediklerini söyledi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak her zaman esnafların yanlarında olduklarını söyleyen Topaktaş, “Yıl içerisinde birçok etkinlik yapıyoruz. Esnaf Odası olarak esnaflarımız ve sanatkarlarımızla her zaman bir arada olmaya çalışıyoruz. Yaklaşan kurban bayramı öncesinde de esnaf odası olarak esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, bayramlarını kutluyoruz ve esnafımız için özel olarak hazırlattığımız bıçaklarımızı hediye ediyoruz.” dedi.

İlçe esnafının tamamına hediyelerini ulaştırmak istediklerini ifade eden Topaktaş, şunları söyledi:

“Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizdeki bütün esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ederek önce bayramlarını kutlamak istiyoruz. Ulaşabildiğimiz, gidebildiğimiz her esnafımıza odamızın hediyesini de takdim etmek istiyoruz. Gayretlerimiz bu yönde olacak. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın esnaf ve sanatkarlarımıza, hemşerilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum”

Editör: Haber Merkezi