Afşin’de, ‘Dünya Kudüs Günü’ münasebetiyle Şefkatli Eller Ehlibeyt Derneği tarafından 22 Mayıs Cuma günü saat 12:00'da araç konvoyu düzenlenecek.

Afşin Şefkatli Eller Ehlibeyt Derneği Başkanı Şeref Ertekin, Kudüs’un Müslümanların değişmez gündemi olması gerektiğine vurgu yapatı. Kudüs davasının sadece Filistinlilerin ya da Arapların değil, tüm İslam Ümmeti’nin davası olduğuna dikkat çeken Ertekin, vatandaşları Kudüs günü konvoyuna davet etti.

Kudüs’ün İslam coğrafyası içinde müstesna bir yere sahip olduğunu ifade eden Ertekin, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir ve Müslümanlar için bir semboldür. Kudüs davası tüm ümmetin ortak davası ve ortak paydasıdır. Kudüs’teki zulüm ve işgal son bulacaktır. Müslümanlar olarak Kudüs için yapabileceğimiz çok şeyler vardır. Kudüs davası her gün gündemimizde olmalıdır. Hep birlikte Kudüs’ün özgür oluncaya kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Kudüs Günü’nde ilçemizde araç konvoyu düzenleyeceğiz. 22 Mayıs Cuma Günü saat 12.00’da düzenleyeceğimiz konvoya tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi