Elazığ'a bağlı Alacakaya İlçe Jandarma Komutanı görevine atanan Afşin İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, Yeşil Afşin Gazetesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Yüzbaşı Mehmet Demir, Afşin'den ayrılmadan önce kurum ve kuruluşları ziyarette bulunuyor.  Yüzbaşı Demir son olarak gazetemize veda ziyaretinde bulundu. Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban  ile bir araya gelen Demir, Afşin'de güzel anılar biriktirdiğini belirterek,  “Afşin'i hiçbir zaman unutmayacağım. Burası her zaman hatıralarımda yer alacak” dedi.

Demir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Kösebalaban da, "Afşin’deki görev süresi dolan ve Elazığ'a bağlı Alacakaya İlçe Jandarma Komutanı görevine atanan Afşin İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Mehmet Demir'e ziyaretlerinden ve Afşin'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin kendileri için hayırlı olması temenni ediyorum." diye konuştu.

Alacakaya İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Yüzbaşı Mehmet Demir'in yerine Çoğulhan Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Erol atandı.

Yeşil Afşin Gazetesi olarak komutanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi