Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Bekir Sıtkı Can, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, iş adamları olarak 15 Temmuz ruhunu canlı tutacaklarını belirterek, "15 Temmuz'u unutmayacağız unutturmayacağız" dedi.

Zabun, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla iş adamlarıyla KMTSO binasında düzenlediği basın toplantısında, "Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz'un yıl dönümüne giriyoruz. İki hafta boyunca farklı etkinliklerle hazırladığımız afişlerle ülkemizin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız unutturmayacağız" diye konuştu konuştu.

15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inandıklarını ifade eden Zabun şöyle devam etti:

"Çünkü bu alçak saldırı darbenin ötesinde bir işgal girişimidir. 15 Temmuz İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. O gece FETÖ, devleti ele geçirmeye milleti baskı ile kontrol altına almaya çalıştı. Bu masadaki kuruluşların tamamıda ilk andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında yer aldı. Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere gazi meclisimiz, başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşu ile bir destan yazıldı. Ayrıca planlanmış darbe girişimini savuşturan milletimizin önünde saygı ile eğiliyoruz."

Editör: Haber Merkezi