Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Türk siyasi tarihine geçen bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşandığını belirterek, “Türkiye yoluna devam ediyor. Türkiye öylesine güçlü bir ekonomik yapıya oturtuldu ki yarın kimin başbakan olacağı belli olmamasına rağmen piyasalar etkilenmedi” dedi.

"MİLLET İSTİKRARA OY VERDİ"
Karaküçük, yaptığı açıklamada, milletin istikrara oy verdiğini belirterek, “Halk, sağlıkta, eğitimde, sosyal devlet olarak ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına çözüm getiren bir hükümetin çalışmalarına destek verdi. Ekonomideki istikrar, yapılan yatırımlar, ülkenin önünü açacak projeler iş dünyasına güven veriyor. Hem içerde hem de dışarıda ülkemizin temsili, iş dünyasını daha özgüvenli, daha uzun vadeli projelere imza atmaya götürüyor” dedi.

"İHRACAT EKSENLİ ÇALIŞMALARA HIZ VERMELİYİZ"
“Gereksiz tartışmaları geride bırakıp hep birlikte ihracat eksenli çalışmalara hız vermeliyiz” diyen Karaküçük, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemiz, güçlenen demokrasi, güçlenen ekonomisi ile bölgenin çekim merkezi, çözüm merkezi olan bir Türkiye olacaktır. Dar çevre anlayışlarını bir kenara bırakarak büyük düşünen milletimiz, demokrasi çıtasını daha yukarılara çıkarmıştır. Akıl prangalarından kurtulan insanımızın her zaman hedefleri büyük olur, özgür düşünen akıl kolektif düşünür. Özgür düşünen insanımız medeniyet yürüyüşümüzde yeni şeyler, yeni hedefler koyar. Demokrasi yolunda köklü reformlara imza atan yeni Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanına başarı dileklerimizi sunuyoruz.”
Editör: Haber Merkezi