Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetimi Kurulu Üyeleri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yıldönümü münasebetiyle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu makamında ziyaret etti. 
Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak noktasında 7/24 esasına dayalı olarak özverili bir şekilde çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun bu yıl 177. yıl dönümü kutlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erol Öner, Mehmet Fiskeci ve Faruk Aktemur ile Genel Sekreter Mahmut Beyaz’dan oluşan heyet, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, misafirlerini kapıda karşılayan Müdür Cebeloğlu, konuklarına bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Cemiyet Başkanı Arslan Deveboynu ise Salim Cebeloğlu nezdinde Türk Polis Teşkilatının özel gününü kutlayarak, “Emniyet teşkilatımız; yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir. Kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması adına mesai mefhumu gözetmeksizin özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi sabır ve cesaretle yerine getirerek, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü olmasıyla milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir” dedi. 
BİR İLDEKİ BASIN AYNI ZAMANDA O İLİN SORUNLARINA EN İYİ VAKIF OLAN KESİM DEMEKTİR 
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunun Müdür Cebeloğlu ise, “Polis Teşkilatımızın 177. Yıldönümünü kutlamak için gelen Arslan Deveboynu nezdinde tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Çok mutlu oldum. Bir ildeki basın aynı zamanda o ilin sorunlarına en iyi vakıf olan kesim demektir. Zaman zaman övgüleriyle zaman zaman da eleştirileriyle bizlere de doğru olanı yapma noktasında uyarıcı bir görevleri var. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da cemiyetimizle yine daha emniyetli, daha güvenli veya aksayan hususlar noktasında fikir alışverişlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. 
 Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi