Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri alanında Afşin'de hizmet verecek olan "Kitapçı" alışveriş mağazası düzenlen törenle hizmete açıldı.
Afşinbey Caddesi üzerinde hizmet verecek olan mağazanın açılışına, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can,  Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kırtasiye alanında 25 yıllık bir birikimlerinin olduğunu ve bu tecrübeyle Afşin'e en güzel hizmetleri yapmak istediklerini kaydeden mağaza sahibi Mehmet Soyer, "Kırtasiye alanında 25 yıllık bir geçmişimiz var, bu birikimimizi kullanarak Afşin'e yakışır ve öğrencilerimize ve velilerimize yakışır bir şekilde "Kitapçı"yı açmaya karar verdik. Afşinli vatandaşlarımıza her anlamda hitap edecek bir iş yeri açtık. Burada, kitap, kırtasiye ve oyuncak anlamında her istediklerini bulabilecekleri bir dizayn ettik. Afşin'in böyle bir mekana ihtiyacı vardı. İlçemizde gıdadan sonra çok önemli olan ikinci bir sektör olan kırtasiyeye sahibiz ama maalesef kitap ve kırtasiyeye pek önem verilmiyor. Biz, "Kitapçı" ile bunu değiştirmeye çalışacağız.  Burayı açarak kitabın ne kadar önemli olduğunu, çocuklarımızın geleceğinin ne kadar önemli olduğunu bir şekilde velilere de anlatmak istiyoruz. "dedi.
Editör: Haber Merkezi