Yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgını ile mücadele kapsamında daha önce maddi durumu iyi olmayan ailelere 5 bin adet maske dağıtımı gerçekleştiren Kıraç, ikinci defa başlattığı Kovid 19 ile mücadele kapsamında ilçe esnafına ücretsiz maske dağıttı.

Pandemi döneminde dikkat çekmek, maske takmak başta olmak üzere kurallarla ilgili farkındalık oluşturmak için esnafa maske dağıttıklarını ifade eden İş Adamı Koray Kıraç, “Amacımız esnafımızın sağlığını korumak ve bir nebzede olsa hastalığın önüne geçmek” dedi.

Maskeleri tüm ilçe esnafına ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Kıraç, pandemi kurallarına uyulması yönünde çağrıda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Koronavirüs vakaları sebebiyle ülkemizde sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. İlçemizde de vaka sayılarında artış dikkat çekiyor. Daha önce ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz maske dağıtımını bu defa esnaflarımıza destek olmak adına gerçekleştirdik. Halkımıza bir daha çağrıda bulunuyoruz, pandemi bitmedi, tehlike devam ediyor, sosyal mesafeye dikkat edelim, maske takalım ve hijyene ve temizliği esas alalım. Bu salgından biran önce kurtulmayı temenni ediyoruz. Bütün herkesi kurallara uymaya ve önlemlerini almaya davet ediyorum.”

  

Editör: Haber Merkezi