Kılıçkaya İstikbal Ev Concept ve Arçelik Mağazası görkemli bir törenle Afşin’de hizmete girdi.

Afşin’de, Türkiye’nin 876. Bölgenin 38.  İstikbal mağazasının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış, Hatay Büyükşehir Belediyesin Mehter Takımının mehteran gösterisi, İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım ve kesilen kurbanların ardından gerçekleştirildi.

Ana merkezi Kayseri olan ve Türkiye’de bir çok yere mağaza açan istikbal bayii Afşin’de yeni mağaza açtı. Afşinli İşadamı Fikret Kılıç tarafından, 4 bin 500 metrekare olarak ilçeye kazandırıldı.

Açılışta konuşan İstikbal CEO su hareketsizlik bereketsizliği getirir. Türkiye büyüyor. Bu konsepte ayak uydurmak lazım. Bu gün açılışı yapılan mağaza Dünyada 837. Ci bölgede ise 38. dedi.

Boydak Holding CEO’su İzzet Sümer “Dünyada konseptin değiştiğine dikkat çekerek yaşamaya azimli olanları değişen konsepte ayak uydurması lazım” dedi. Sümer, Mağaza açmanın gurur verici olduğunu, İstikbal bayi sayısını yurtiçi ve yurtdışında artırmaya devam edeceklerini söyledi. 

Sümer “ Bu vizyonla ülkemizi daha ileri ve daha güçlü bir konuma getirmek için her gün bir öncekinden daha çok çalışmaya gayret göstereceğiz. Ülkemizin değişik yörelerinde bir birinden güzel yatırım alanları açıldıkça mutluluğumuz daha da artıyor." dedi.

Afşin’de uzun zamandır beyaz eşya ve mobilya sektöründe hizmet veren Fikret Kılıç, .Dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yer aldığı ve bölgenin en büyük mağazasını ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Fikret Kılıç, “ilçe halkı için ihtiyaç olan istikbal bayiini büyüttüklerini belirterek “ bize değer vererek bayilik konusunda bizlere yardımcı olan Boydak Holdinge teşekkür ediyorum. Ben ve ailem şahsınızda Afşin halkı adına teşekkür ediyoruz. Sizler burada bayilik vererek bir çok insana iş yapmasında vesile oluyorsunuz” açıklamasında bulundu

Doru mobilya sahibi Ahmet Şirikci ise Afşin’de mağaza açan Fikret Kılıç’a teşekkür etti. 

Açılışta Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım Dua ederek işyerinin bereketli olmasını temenni etti.

Rabbim kazalardan belalardan korusun diyen Müftü Yıldırım Kazancın helalinden olmasını temenni etti. Kurdele kesiminden sonra davetlilere ikramlar yapılarak 3 katlı olan mağaza misafirlere gezdirildi.

Açılışa, kurum amirler, sivil toplum kurulu temsilciler, işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.





Editör: Haber Merkezi