AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi gönderdi.

Çay, Kaledibi PTT Şubesi önünde yaptığı basın açıklamasında, 16 Nisan'da halk oylamasının yapılacağını hatırlattı.

Anayasa değişikliğinin neler getirdiğinin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından dahi bilinmediğini, yaptığı konuşmalardan anladıklarını ifade eden Çay, bunun için hazırladıkları "Evet" gazetesini kendisine  gönderme kararı aldıklarını belirtti.

Çay, şunları kaydetti:

"Ana muhalefet partisinin ve genel müdürün düştüğü bu durum millet adına bizi endişelendiriyor. Biz kendilerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Siyasetin tek limanı ahlaktır.' sözleriyle millet için doğru ve ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyoruz. Anayasa değişikliğini idrak etmeleri adına, yeni sistemin Türkiye'ye ve milletimize kazanımlarını anlatmak adına kapımız her zaman açıktır. Bu fecaat bize bir kez daha göstermiştir ki birileri ahlaksızca milleti kandırmak adına çalışmaktadır. AK Gençlik olarak önümüzdeki süreçte kapı kapı, çalışmalarımıza daha güçlü daha hızlı devam ederek yeni anayasa değişikliğinin 'millet için evet' olduğunu anlatacağız."   

16 Nisan'ın daha güçlü Türkiye'nin miladı olacağını, 16 Nisan'dan sonra bu devleti sadece gerçek sahibi milletin yöneteceğini dile getiren Çay, "Gücümüz Millet, Kararımız Evet' diyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Çay ve gençlik kolları üyeleri, açıklamanın ardından PTT'de zarfa koydukları "Evet" gazetesini CHP Genel Merkezine gönderdi.

Editör: Haber Merkezi