01-06 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Kick Boks Gençler Türkiye Birinciliği Şampiyonası için Afşin'e gelen sporcular tartılarak maç saatini beklemeye başladı.

Kick Boks Şampiyonası için Afşin'e gelen Spor Bakanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Nuri Kılıç ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Afşinli hemşerimiz Harun Demir ve Afşin İlçe Gençlik Spor Müdürü Asef Arslan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti.

Makamında misafirlerini ağırlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşin, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Gençler Türkiye birincisi ilçemizde çıkacak. Turnuvalar kapsamında Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Afşinli hemşerimiz Harun Demir ve Afşin İlçe Gençlik Spor Müdürü Asef Arslan bizleri ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kick Boks Şampiyonası hakkında bilgi veren Afşin İlçe Gençlik Spor Müdürü Asef Arslan, "Turnuvamız bugün itibariyle başlayacak. İlçemize gelen sporcularımızın tartıldı ve maç saatini beklemeye başladı. Turnuva kapsamında Spor Bakanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Nuri Kılıç ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Afşinli hemşerimiz Harun Demir Afşin'e geldi. Birlikte Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'i ziyaret ettik. İnşallah güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız.Bugün saat 16.00 itibariyle açılış maçıyla başlayacak şampiyonamıza tüm spor severlere teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Ziyaretin sonunda Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e kick boks eldivenleri hediye etti.

Editör: Haber Merkezi