Takımını Kur, Turnuvaya Katıl

Afşin Kaymakamlığı tarafından voleybol turnuvası düzenlenecek. Voleybol takımını oluşturan herkes turnuvaya katılabilecek.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün işbirliği ile her kesimden sporseverin katılabileceği voleybol turnuvası düzenleyeceklerini söyledi.

31 Ocak 2018 tarihine kadar Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacak başvuruların ardından turnuvanın 5 Şubat 2018 tarihinde başlayacağı belirten Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, turnuvadaki amacın birlik ve beraberlik şuurunu oluşturmak olduğunu kaydetti.

Budan, “İlçemizde faaliyet gösteren özel ve tüm halkımızın arasında birlik ve beraberlik şuurunu oluşturmak, takımı arasında oynayan oyuncular arasında sevgi saygı ve takımdaşlık bilinci oluşturmak, toplumsal spor bilincini yerleştirmek ve vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmesi ve sağlık için spor yapmalarına teşvik etmek amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Turnuvaya katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Turnuvaya katılım şartları

Turnuvaya 20 yaş üstü oyuncular katılabilir. Ayrıca katılım tutarı 200 TL’dir. Bu tutar VakıfBank 0015 8007 3046 62900  numalaralı hesabına veya VakıfBank TR 34 000 1500 158 00730 466 2900 nolu iban hesabına yatırmaları gerekmektedir. Turnuvaya katılacak takımlarımız, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne takım listesini oluşturup, oyunculara ait kimlik fotokopisi ve banka işlem dekontuyla beraber başvuru yapabilirler.

Editör: Haber Merkezi