2018 yılı Kaymakam Kararnamesi ile Konya’nın Kulu ilçesine tayini çıkan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Yeşil Afşin Gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet eden Kaymakam Budan, görev yaptığı ilçeler arasında Afşin’in son derece milli birlik ve beraberlik içerisinde ve tarihi ile ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi.

3 yıldır başarıyla Afşin’e hizmet eden Kaymakam Budan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2015 yılında atandığım memleketimizin buram buram tarih kokan ilçesinden ayrılma zamanı geldi. Burada çok güzel, çok mutlu, çok hareketli 3 yılım geçti. Çok güzel dostluklar edindik ve inşallah bu dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğiyle ayrılacağız buradan. Bugünde Yeşil Afşin Gazetemize bir veda ziyaretinde bulunmak istedik,  görev yaptığım sürece bize olan desteklerinden dolayı Yeşil Afşin Gazetesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Afşinlilerin Konya Kulu ilçesinde bir kapısı daha olduğunu kaydeden Budan, “ Vatandaşlarımızdan şunu istiyorum; birbirleriyle ilişki kurarken tek taraflı düşünmeyin. Birlik ve beraberlik ruhunuzu diri tutun. Afşin’e veda ediyorum. Afşinli vatandaşlarımız bilsinler ki Kulu da bir kapıları daha var. Bir telefon kadar yakınım. Hepinize teşekkür ediyor, Allah’a emanet ediyorum" diye konuştu.

 Kaymakam Budan, Gazete İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk ile sohbetlerde ve çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunmasının ardından vedalaşarak ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi