Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, ilçedeki kamu ve kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Ali Edip Budan aylık olarak gerçekleştirilen toplantılarda ilçenin sorunlarının masaya yatırılarak çözüme kavuşturulması noktasın önemli adımlar atıldığını belirtti.

Budan, bir önceki toplantılarda ele alınan konuların çözümü ve ne aşamada olduğu ile ilgili bilgileri değerlendirdiklerini söyledi.

Kış şartlarının beklenenin altında geçtiğini dile getiren Kaymakam Budan, "Afşin'de yağışsız ve kurak bir kış dönemini geride bıraktık. Büyükşehir Belediyemiz, Afşin Belediyemiz ve kamu hizmetinde bulunan kurumlarımız kendilerini kış şartlarına göre en iyi şekilde hazırlamış, altyapı ve üstyapı hizmetlerine ara vermişti. İnşallah bu aydan itibaren Afşin Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerine kaldıkları yerden devam edecekler." dedi.

Konuşmanın ardından daire amirlerine söz veren Kaymakam Budan, mahallelerin, yol çalışmaları, su, eğitim, elektrik, güvenlik gibi hizmetler hakkında bilgi aldı.

Toplantı, mahalle muhtarlarının, mahalleleri ile ilgili talep ve sorunlarını dile getirmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi