2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Afşin Kaymakamlığı’ndan Kulu Kaymakamlığına atanan Ali Edip Budan, Afşinlilerden helallik istedi.

Bu yıl 45'incisi düzenlenen Geleneksel Afşin Eshab-ı Kehf Kültür ve Karakucak Güreş Festivali'nde konuşma yapan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan,  2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Konya’nın Kulu İlçesine atamasının gerçekleştiğini belirterek, Afşin'de görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Afşinli vatandaşlara göstermiş olduğu dostluk ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Budan, " Ben bugün Afşin Kaymakamı olarak belki bugün bundan sonra birçoğunuzla bir daha görüşemeyeceğim. Cumhurbaşkanlığımız kararnamesiyle Konya Kulu ilçesine atamam yapılmış bulunmakta. 3 yıldır Afşin’de görev yaptık, sizlerin bende hakkı vardır. Lütfen hakkınızı helal edin. Biz görevimizi yerine getirdik, devletin bize ödediği maaşı helal etmeye çalıştık. O yüzden benim bir hakkım olduğunu düşünmüyorum ama varsa da benden yana helal olsun. Dolayısıyla bundan sonra Konya Kulu İlçesinde hizmetimize devam edeceğiz. Bugüne kadar bana gösterdiğiniz dostluk, kardeşlik, misafirperverlik için ve Afşin’de ki bu muhabbetiniz için tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum, Konya Kulu İlçesinde bir eviniz olduğunu söylüyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi