Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ali Edip Budan 15 Temmuz gecesi cereyan eden darbe girişimi sırasında kendilerini yalnız bırakmayan, darbe girişimine tepki koyan ve o gece Kaymakamlık makamını ziyaret ederek destek olan Siyasi Partilere gezisini sürdürüyor. Kaymakam Ali Edip Budan bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç'u ziyaret etti.

Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan'ın da Kaymakam Ali Edip Budan'a eşlik ettiği ve MHP Afşin İlçe Teşkilatında gerçekleşen ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Kağan Karataş ve Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk'de hazır bulundu.

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Ali Edip Budan şunları söyledi;

"15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Afşin Kaymakamlığı olarak özellikle TRT'de yayınlanan korsan bildirinin ardından ilçemizdeki kolluk kuvvetleriyle birlikte sürekli irtibat halinde görevimizin başındaydık. Darbe girişimi sırasında Afşin Kaymakamlığına gelerek bizlere destek olan sivil toplum kuruluşlarımız ve siyasi partilerimize teşekkür ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bu kapsamda MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç'u ziyaret ettik."

MHP İlçe Başkanı Ersal Koç ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Kaymakam Ali Edip Budan ve İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan'a teşekkür etti.

Koç, " Ülkemize yapılan bu menfur saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemiştir.Allah bizlere böyle acıları bir daha yaşatmasın ama böyle bir şey bugün bir daha yaşansa Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim duruşumuz yine değişmez ve vatanımız için ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi