Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, 2018 yılının ilk muhtarlar ve daire amirleri toplantısını yaptı. Budan, Afşinli muhtarların istek, öneri ve sorunlarını dinledi.

Afşin Hükümet Konağı Konferans Salonunda Kaymakam Budan başkanlığında yapılan toplantıya, ilçe daire müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.

2018 yılında da düzenli olarak muhtarlar ve daire amirleri toplantısının yapılacağını aktaran Kaymakam Budan, “Yaklaşık bir yıldır başlattığımız muhtarlar ve daire amirleri toplantımızın 2018 yılında ilkini gerçekleştirdik. Her birimiz, daire amiri arkadaşlarımızla beraber sizin işinizin ne kadar ciddi ve aynı zamanda zor olduğunun bilincindeyiz. Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. 2018 yılında da Afşin kamu yatırımlarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Büyük bir coğrafyamız var, ihtiyaçlarımız çok fazla ama her sene bir önceki yıldan daha fazla hizmet yapılmaya devam ediliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz, Afşin Belediyemiz, DSİ, milli eğitim, sağlık kuruluşlarımız, emniyetimiz, jandarmamız hizmetlerine devam edecek. Bizlerde ilçemize yapılan hizmetleri ve vatandaşlarımızın direk mahalle muhtarlarımız taleplerini, hizmetlerini birinci ağızdan ileterek işlerin hızlandırılması için çaba harcayacağız. Vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler bulmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Daha sonra muhtarlar söz alarak sorunlarını iletip çözümü konusunda talepte bulunurken, daire müdürleri de muhtarların sorularını cevaplandırdı.

Editör: Haber Merkezi