Afşinbey Caddesi ile Nazım Kaynak Bulvarının kesiştiği alanda yapılan kavşak çalışması meyvelerini vermeye başladı. Tır kavşaktan dönemedi, kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı…

Afşinli vatandaşlar tarafından sosyal medyada yoğun eleştiri alan ve uygunsuz görülen Afşinbey Caddesi ile Nazım Kaynak Bulvarının kesiştiği kavşakta kaza meydana geldi. Her hangi bir can kaybının ve yaralanma olayının yaşanmadğı kaza maddi hasar ile atlatıldı.

Edinilen bilgilere kaza, seyir halindeki bir tır Nazım Kaynak Bulvarı’na yeni yapılan kavşaktan dönemedi ve kaldırıma çıktı. Yola sığmayan tır kaldırımdaki aydınlatma direğine çarparak devirdi. Devrilen direk ise bir alışveriş merkezinin ışıklı reklam tabelasını parçaladı. Olay esnasında kaldırımda yayaların olmaması faciayı önlerken yaşanan kaza yine vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kaza fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar bulvarda uygulanan kavşağın birçok kazaya neden olabileceğini ifade ederek, kavşağın iptal edilmesi yönünde yetkililere çağrıda bulundular.

Yeni yapılan kavşağın daha birçok kazaya davetiye çıkaracağını ifade eden birçok vatandaş kavşağın büyük olduğu, yolu daralttığı yetkililerin bu konuya biran evvel el atmasını ve yaşanması muhtemel bir can kaybının yaşanmasının önüne geçilmesini istedi.

Editör: Haber Merkezi