Kurulduğu günden bu yana Kahramanmaraş Halkına hizmetin en iyisini sunmayı kendine şiar edinen KASKİ şimdi de veznelerini yeniledi.
Veznelerini baştan sona yenileyen KASKİ, vatandaşların ödemelerini daha nezih ve temiz bir ortamda yapmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, şehir merkezinde bulunan Namık Kemal, Yunus Emre, Hal, Yeraltı Çarşısı ve Fatihler'deki su vezneleri daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturdu.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok: "Genel Müdürlüğümüze bağlı vatandaşlarımıza hizmet veren su veznelerimizin fiziki şartlarını iyileştirerekdaha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda  8 adet veznemizin 5 tanesini yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kalan veznelerimiz için çalışmalarımız devam etmekte olup, kısa sürede bu veznelerimizdeki yenileme çalışmalarımızı tamamlayacağız. Böylelikle veznelerimiz standart hale gelmiş olacak. Halkımıza hizmetin en iyisini sunma gayretinde olan bizlere her zaman yol gösteren ve destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç' un öncülüğünde, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin kalite standartlarını il genelinde her geçen gün daha da artırmaya devam edeceğiz" dedi.
Editör: Haber Merkezi