Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Afşin’deki içme suyu şebekesi çalışmasını tamamladı.

KASKİ Genel Müdürlüğü Afşin’in 232 kilometre içme suyu ishale hattı yenileme çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

Afşin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu sorununa neşter vuran KASKİ başlattığı çalışma ile 16.5 Milyon TL’lik bir yatırımla Afşin’e içme suyu getirerek toplamda 232 kilometrelik şebeke yenileme çalışmasını tamamladı.

Abonelerine önemli duyuru

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çeşitli nedenlerle  yeni şebekeye bağlantısı yapılmayan abonelere çağrıda bulunarak KASKİ’nin Afşin şubesine başvuruda bulunmaları gerektiğini belirtti.

KASKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü olarak Afşin ilçemizde içme suyu alt yapı yenileme çalışmalarında sona gelinmiştir. Vatandaşlara yeni alt yapıdan içme suyu vermek üzere çalışmalar yapılmaktadır. Daha önceden yapılan anonslarla vatandaşlara duyurulan İçme suyunun yeni alt yapı bağlantıları 01.07.2017 tarihinde tamamlanmıştır. Yeni şebekenin kullanılmaya başlanması ile birlikte çeşitli nedenlerle yeni şebekeye bağlantısı yapılamayan aboneler içme suyuna ulaşma konusunda sıkıntı yaşamaktadırlar. Yeni şebekeye abone bağlantısı yapılamayan abonelerin bağlantı çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca abone bağlantısı  yapılmayan abonelerimizin KASKİ Genel Müdürlüğümüze başvurmaları önemle rica olunur. 

Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”

Editör: Haber Merkezi