Başkan Güven: “Söz verdik, yapıyoruz…”

Afşin Belediyesi, ilçede bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ihtiyaç duyulan alanları sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından yapımı tamamlanan yerlerde seferberlik başlatan Afşin Belediyesi, Karşıyaka Caddesi, Akşemsettin sokaktaki yolun sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ” Karşıyaka Caddesi Akşemsettin sokakta içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yolun alt zeminini oluşturduk. Çalışmalarımıza geçtiğimiz günlerde başlamıştık. Bu gün itibariyle sıcak asfalt kaplama ve kaldırım çalışmalarımızı yapıyoruz. Standartlara uygun sıcak asfalt kaplama uyguluyoruz. Afşin’de sıcak asfalt ve parke kaplama yollarımız bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yeşilevler bölgesi ve Kale Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde sokak sokak parke kaplama çalışmaları devam ediyor." diye konuştu.

"Afşin’de vatandaşlarımızın ayağına çamur değmeyecek." diyen Başkan Güven, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Mahallelerimizde cadde ve sokaklarda yol ve kaldırımları, sıcak asfalt ve çevre düzenlemeleri yaparak hizmet ağımızı her yere götürmeye çalışıyoruz. Yollarımızın ve kaldırımlarımızın tekrar bozulmaması için alt yapı kurumlarımızla istişareli bir şekilde çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçemizde KASKİ büyük bir çalışma yürütüyor ve içme suyu şebekesinin tamamını yeniliyor. KASKİ tarafından alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda Belediye olarak bizlerde hemen asfalt kaldırım gibi çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız sadece belirli mahallelerde değil tüm mahallelerimizde program dahilinde devam ediyor. Hayata geçireceğimiz hizmetlerimizle birlikte, geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimiz bu kentte yaşamanın mutluluğunu hep birlikte hissedecekler"

Editör: Haber Merkezi